O nama

DOZVOLITE DA SE PREDSTAVIMO

Naša kompanija BG Event Solutions bavi se pružanjem usluga tehničke podrške za gotovo sve vrste događaja. Kod nas možete da iznajmite: We are renting:

 

  • Kompletnu audio podršku
  • Profesionalnu rasvetu
  • Kompletnu video podršku
  • Opremu za simultano prevođenje
  • Bine i binsku opremu
  • Strujne agregate

Takodje nudimo i:

 

  • Objedinjene usluge
  • Upravljanje događajima sa akcentom na tehničku produkciju

Organizacija događaja, kao komplikovan i resursno zahtevan proces, vrlo često zahteva od organizatora da angažuje više kompanija na projektu, što sa sobom nosi rizike i nesporazume koji ugrožavaju projekat.

 

Naša kompanija je ovakve situacije rešila objedinjavanjem usluga iz oblasti tehničke podrške događajima, čime vam omogućavamo stabilno i sigurno upravljanje organizacijom događaja u svakom trenutku.

 

Osim objedinjavanja usluga, kao našu prednost i specifičnost na tržištu ističemo i uslugu organizacije događaja (event management) sa posebnim akcentom na tehničku produkciju.

PROFESIONALNOST I ODGOVORNOST

Dugogodišnje iskustvo rada sa zahtevnim institucijama, firmama i pojedincima, donelo nam je veliko iskustvo koje vam garantuje našu profesionalnost i odgovornost – dve ideje vodilje uspeha naše kompanije na koje uvek možete da računate i sa kojima vam garantujemo uspeh u organizovanju tehničke podrške vašem događaju.

MISIJA

Ponudom naših usluga ispunjavamo kompletne potrebe naših klijenata. Stalnim razvojem u skladu sa svetskim standardima u branši, osiguravamo zadovoljstvo klijenata besprekornom tehničkom podrškom i izvrsnim upravljanjem događajima (event management).

VIZIJA

Naša kompanija želi da bude sinonim za najkvalitetniju i najsavremeniju tehničku podršku događajima. Želimo da budemo nosioci inovacija koje uvode održive navike i trendove na tržište organizacije događaja.

CILJEVI

Naš prvi cilj je da svim našim klijentima obezbedimo vrhunsku uslugu i zadovoljstvo ostvarenim rezultatima u organizaciji događaja jer smatramo da se dobar glas daleko čuje. Cilj nam je i da nam taj dobar glas u budućnosti uvek vrati redovne klijente, ali i opredeli nove, kao i da nas motiviše da nikada ne skrenemo sa puta poštenog, etičkog i odgovornog poslovanja, jer je to jedini put ka dugoročnom uspehu naše kompanije.

700

ZADOVOLJNIH KLIJENATA