Centar Beograda parkiranje

Centar Beograda parkiranje

Centar Beograda parkiranje

Objavljeno 12.02.2024  - 

U centru Beograda postoji nekoliko opcija za parking, ali cene i dostupnost mogu varirati u zavisnosti od lokacije i vremena parkiranja. Evo nekoliko mogućnosti za parkiranje u centru Beograda:

Javni parking: U centru Beograda možete pronaći mnoge javne parking zone koje su označene plavim linijama duž ulica. Ove zone obično imaju naplatu parkinga od ponedeljka do subote od 7:00 do 21:00 sati, dok je nedeljom parking često besplatan. Cena parkiranja može varirati od zone do zone, ali prosečna cena za sat vremena parkiranja je oko 60-100 dinara.

Parking garaže: U centru Beograda postoje i različite parking garaže koje nude sigurno i često pokriveno parkiranje. Cene parkiranja u garaža Knez Mihajlova centar Beograd obično su nešto više u poređenju sa javnim parking zonama, ali nude dodatnu sigurnost i zaštitu od vremenskih uslova. Cena parkiranja u garažama može biti oko 100-150 dinara za svaki započeti sat.

Privatni parking: Pored javnih parking zona i garaža, postoje i privatni parking prostori koji se nalaze u centar Beograda garaža. Cene parkiranja na privatnim parkinzima mogu biti različite i zavise od vlasnika i lokacije.

Važno je napomenuti da se cene i uslovi parkiranja mogu promeniti tokom vikenda, praznika ili specijalnih događaja u gradu. Preporučujem da proverite aktuelne informacije o cenama i uslovima parkiranja pre nego što se odlučite gde da parkirate u centru Beograda.